Balanse i livet med feng shui

Visste du at huset og omgivelsene påvirker deg? Ved å endre på og skape balanse i og rundt huset ditt med feng shui, skaper du mer flyt og balanse i livet.
I pinsehelga koste vi oss med å rydde og fornye i den nye hagen vår… Det er mye å henge fingrene i, i en hage som manglet litt vedlikehold etter våre øyne da vi flyttet inn. Og for meg som er så opptatt av balanse i livet, var det viktig å gå løs på hagen for at den skulle skinne igjen. Gjenopprette balansen. Det er mange årsaker til at vi og omgivelsene kommer i ubalanse. For min del var det da dagene gikk på autopilot og jeg glemte meg selv og hagen vi hadde da… Fokuset var et helt annet sted. (Dette skriver jeg mer om i boka mi; Når sjelen banker på)

Rydding i det indre og ytre rom for balanse i livet

Etter at jeg møtte veggen og begynte på min nye reise ble balanse en viktig brikke i livet. Både i omgivelsene og i meg selv. Gjennom feng shui skaper vi balanse i omgivelsen våre. Både i og rundt huset. Da vi kjøpte drømmehuset i fjor sommer så jeg selvfølgelig etter hvordan feng shui én var på tomta og inni huset. Det var en pent opparbeidet tomt med god balanse på begge sider av huset og en stødig skilpadde på baksiden. Det har tatt tid å finne drømmehuset, for det var viktig for meg å finne hus og tomt med god feng shui. Etter alt jeg har vært igjennom de siste årene vet jeg hvordan huset og omgivelsene våre påvirker livene vi lever, derfor er det viktig for meg å bevare den gode balanse i livet. Og en vesentlig del av dette er god feng shui.

Balanse i livet skapes gjennom god feng shui, slik så deler av hagen ut da vi flyttet inn i huset

Den nye hagen vår har fått lov til å spire å gro litt i overkant mye, slik jeg har beskrevet i et tidligere blogginnlegg. Så vi har brukt mye tid på å rydde opp og fjerne buskas og mose. Den flotte muren i blomsterbedene på hver side av hagen var overgrodd og muren lite synlig… da vi fjernet buskaset så vi at muren sto litt på halv tolv og hellet litt utover. For at vi skulle gi bedene ny vekst måtte vi først stabilisere og rette opp den flotte muren.

Alt trenger vedlikehold, også tomta.

På denne tomta var det masse vekster som ikke hadde fått det vedlikeholdet den trengte etter vår mening. Busker hadde overgått seg selv og tatt over mye av eiendommen. For å rette opp å gi tomta og huset det fine utseende vi ønsket oss, måtte vi rydde. All fornyelse starter med rydding. Om det er for å skape balanse inni deg eller i og rundt huset ditt. Så må det ryddes først. God balanse i livet starter gjerne med rydding og feng shui.

Vi har brukt lang tid på å fjerne masse som jeg har skrevet om tidligere. Nå har vi startet med å bygge det opp igjen. Gjenopprette balansen. På samme måte som vi må finne eller gjenopprette balansen i oss selv når vi er ute av balanse. Når vi går på autopilot og ikke tar vare på oss selv. På samme måte skal vi nå gjenskape balansen og rette opp igjen det som var kommet i ubalanse på tomta. Så da var det grunnmuren som måtte på plass først. Selve grunnmuren på bedet.
Vi gravde opp en tettpakket jord som ikke hadde sett dagslys på en stund. Der fant vi mange gamle røtter fra planter som i sin tid hadde blomstret vakkert. Nå hadde alt dette ligget under overflaten og røttene var råtne og var bare å fjerne. Den tettpakkede jorda løsnet med mye slit. Muren ble så fin når vi fikk rettet den opp, og nå kan vi begynne å planlegge hvilke vekster vi skal plante slik at bedet igjen kan skinne slik det en gang gjorde.

Balanse i livet skapes gjennom feng shui, her har vi ryddet og gjenopprettet balansen i hagen.

Balanse i livet i det indre og ytre rom

Veldig mange tror at feng shui handler om interiøret inne i huset, men visste du at det handler vel så mye om hva som foregår utenfor huset på tomta og i området rundt?

Som feng shui konsulent ser jeg blant annet etter hvordan huset ligger i omgivelsene, om det har god nok støtte (skilpadde) og om det er balanse mellom tiger og drage. Jeg ser også etter hvordan energien kommer inn til huset og om det er andre negative energier som kan påvirke huset. Huset speiler de som bor der.

Da jeg møtte veggen og lærte meg feng shui, var boligen vi bodde i da, mitt første prosjekt for å skape balanse. For det var ikke bare jeg som var utbrent og ute av balanse. Huset vi bodde i trengte også å gjenopprette balansen. Dette skriver jeg mer om i boken; Når sjelen banker på. Der vil du i tillegg til å få fem trinn til å bli kjent med deg selv skape balanse og få indre ro, også få en liten innføring i feng shui. 

Omgivelsene vi bor i og under påvirker oss på godt og vondt og gjennom feng shui kan vi skape balanse slik at huset støtter beboerne som bor der. Alt henger sammen med alt. Så kjenner du på at det er noe som ikke stemmer og ønsker å skape mer balanse i livet, kan det være lurt å starte med hjemmet ditt. Rydde og skape balanse med feng shui prinsipper.

God balanse i livet starter med feng shui

Du kan lese mer om feng shui på bloggen min og kategori: feng shui

Anett-Kristin

Har du spørsmål, ønsker å bestille time for coaching/theta healing, bok, eller Feng Shui konsultasjon kommer du i kontakt med meg her

Velkommen inn i Facebook gruppen for høysensitive

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Handlekurv
Skroll til toppen