Gi drømmen en mulighet

Ja, nå begynner jeg å bli lei av vinteren. Lang, kald og mørk, kuldeperioder, plussgrader og regnvær, glatte bakker snø som legger seg oppå… og ikke minst snømåking. Det har vi fått kjenne på denne vinteren. Og vi som flyttet til et strøk hvor det er mindre snø… men ikke denne vinteren. Samtidig ser jeg venner og kjente legger ut bilder fra varmere strøk i SoMe. Herlige sommerbilder. Reiser fra fjerne himmelstrøk. Og jeg kjenner at jeg er misunnelig. Vel ikke akkurat misunnelig – mer et ønske om at det vil jeg også. Det er inspirerende, og det har vekket meg litt. Jeg har tatt meg i det flere ganger den senere tiden å drømme meg bort til varmere strøk. Tenk om… Kanskje jeg skal gi drømmen om å jobbe fra varmere strøk i vinterhalvåret en mulighet?

Tenk så deilig å kunne reise til varmere strøk om vinteren eller deler av vinteren og jobbe derfra. Ikke bare ferietur – men en kombinasjon. Ta med seg jobben dit!!! Det hadde vært digg. Frøet er blitt sådd hos meg ihvertfall. Og det er gjerne sånn det starter. Ved å gi drømmen en mulighet. Et lite frø som blir sådd. 

Ved å gi drømmen en mulighet kan det åpne opp for å jobbe fra varmere strøk vinterstid

Gi drømmen en mulighet

Det er altfor mange som ikke går for drømmene sine. Om du har drømmer og tenker at det kan ikke jeg eller det får jeg ikke til eller… alltid legger til et MEN, så stopper du drømmen før den har fått en mulighet til å utvikle seg. For hva om du tenkte at det var mulig. Hva ville drømmen ha vært da?

Du kan lese mer om å gi drømmen en mulighet i blogginnlegget her – Våg å drømme

Da jeg drev min strikkebedrift fikk jeg stadig høre at jeg var tøff som fulgte drømmen. Men når muligheten åpnet seg for meg grep jeg den. Jeg satt da i en jobb som ikke ga meg så mye lenger, og da ble det tungt å gå på jobb. Så jeg trappet ned og startet min strikkebedrift i det små. Dette leser du om i boka mi. (Når sjelen banker på) Kanskje er du selv i en jobb som du ønsker deg vekk ifra? Kanskje ønsker du noe annet, men vet ikke helt hva. Ofte kan vi bli låst i å tro at det ikke er andre muligheter. Men det er drepen å være i en jobb man ikke trives i lenger. Hva om du også vil gi drømmen en mulighet. Så det lille frøet, tenke tanken og se hva som da åpner seg opp av muligheter som kommer din vei. 

Forfatterdrøm

Jeg hadde tidlig en drøm om å bli forfatter. Visste ikke da hva jeg skulle skrive om. Men jeg likte å skrive. Det begynte med at jeg blogget litt da jeg drev min strikkebedrift. Underveis i min NLP-utdannelse var målet å skrive mer – uttrykke meg mer fra min reise. Vi lagde da noe som vi kalte for et skriveanker. Og jeg skrev jevnlig. Noe for meg selv og noe i bloggen. Så dukket det opp et nytt kurs på min vei «Bli magasinjournalist». Jeg grep muligheten og hoppet på. Da fikk jeg mange nye skriveverktøy. Jeg skrev noen artikler som jeg solgte inn og deretter begynte jeg på min egen bok. Og nå i dag kan jeg kalle meg forfatter. Er det ikke gøy hvordan drømmer blir til?

Vi kan ikke vente … for det er alltid noe vi kan vente på. Grip muligheten når den byr seg. Lær deg å drømme. Se det hele for deg og vær åpen for hva som kommer din vei.

Døråpner og en ny retning

Alt dette har jeg blitt mer og mer bevisst på etter som jeg har åpnet opp for det spirituelle. Døråpneren for meg var under min NLP-utdannelsen, Jeg var nysgjerrig på hva som vekket seg i meg, og nysgjerrigheten ledet meg videre. Jeg gikk fra dør til dør. Ble guidet videre. Tittet inn, lærte litt her og der. Jeg er så takknemlig for all læring og innsikt jeg har fått på min reise og som jeg har puttet i ryggsekken. Nå har jeg landet i Thetahealing verdenen. Og den er spennende. 

Det er så mye vi kan løse opp i ved hjelp av denne teknikken. Alle våre blokkeringer blandt annet som hindrer oss i å ta tak i eller følge drømmene. Alle fryktene våre. Våre tro og handlingsmønstre.  Og teknikken er like effektiv om du møter meg fysisk eller online. Alt er energi og jeg tar inn like mye fra deg om du er hos meg fysisk eller om vi møtes online.
Og med online business åpner det seg mange nye muligheter. Da har jeg mulighet til å jobbe både herfra og derfra og også i varmere strøk om vinteren om jeg vil gi den drømmen en mulighet. Det er så mye spennende som åpner seg opp for oss om vi er tilstede, søkende og nysgjerrig. Det har fått meg fremover i mange år. 

Gi drømmen en mulighet, løs opp i blokkeringene ved hjelp av thetahealing.

Åpnet opp for å gi drømmen en mulighet

Jeg har aldri sluttet å drømme. Som ung sjenert, introvert, høysensitiv person drømte jeg om å være mer ekstrovert, tørre mer. Det skulle ta meg mange år før jeg følte meg trygg i meg selv. Men drømmen levde i meg og mulighetene til å bli kjent med meg selv og rydde innvendig dukket opp. Da jeg ble utbrent, måtte jeg finne en ny vei. Jeg forsto at jeg ikke skulle fortsette med strikkingen, selv om det var det jeg elsket å gjøre da. Det er mange som setter seg opp på den samme hesten som tidligere etter en sykmelding. Kanskje i det samme tempo. Noen blir utbrent flere ganger. Mange blir utbrente fordi de er i en jobb hvor de ikke trives. Jeg derimot elsket det jeg holdt på med, inntil det sa stopp

Jeg mistet gleden og kreativiteten og sluttet med design og strikking der og da. Og la ut på en ny vei. Kanskje hadde jeg en sterkere intuisjon enn jeg var klar over. Jeg bare visste at det var over. Først og fremst måtte jeg finne meg selv igjen – og gleden. Det var den største drømmen og målet da, finne gleden og selvfølelsen. Jeg var åpen for forandring og tok imot det som kom min vei. For det var en indre motivasjon til å få det bedre. Jeg ville gi drømmen en mulighet.

Landet i drømmehuset

Da vi fikk tak i vårt drømmehus i Aremark, følte jeg meg tilfreds og lykkelig. Her skal jeg lande og være med hele meg. Men det tok ikke lang tid før jeg var på et nytt kurs i thetahealing. Og på kurs manifesterer vi videre. Jeg følte meg så fornøyd etter å ha landet dette huset at jeg tenkte; må jeg virkelig drømme videre. Har jeg ikke alt jeg kan drømme om? Men det er alltid noe å sette opp på manifesteringslista. Det kan være personlige mål og det kan være nye businessmål. Manifestering er gøy, og jeg har fått til så mye med det.

Nå tenker jeg at jeg skal sette opp turer til varmere strøk. Eller muligheten til å jobbe fra Spania eller Hellas etc. deler av vintersesongen. Drømmen er sendt ut og bilder og følelser rundt dette er skapt. Så kan jeg sette meg mål og delmål for å få til dette. Mulighetene er åpnet. Døra er åpna. Jeg ser mange som gjør akkurat dette og jeg tenker at når man jobber online er dette fullt mulig.

Hvordan gi drømmen en mulighet

Drømmer er så mye. Men for å få til noe – starter det gjerne i hodet og tankene våre – vi ser det hele for oss. Kjenner på følelsen og drømmer med oss selv som hovedperson. Det er mulig å få det bedre med seg selv, få drømmehuset, drømmejobben – eller hva det måtte være. Men først må du vite hva du drømmer om – og tro på at det er mulig. Da vil nye muligheter komme din vei. Men du må være våken og åpne opp døra og ønske velkommen inn. Gi drømmen en mulighet.

Har du vært utbrent og har et ønske om å gjøre noe annet, finne din retning og drøm, eller styrke selvfølelsen kan en verdicoaching være for deg. Har du en spe drøm, men tør ikke tenke tanken eller begynne å drømme kan en coachingprosess med thetahealing hjelpe for å forløse blokkeringer du måtte ha for å gå for drømmen din. Om det er innen business eller private mål. Jeg hjelper deg på veien til å gi drømmen en mulighet.

Anett-Kristin

Velkommen inn i min gratisgruppe på FB for høysensitive

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Handlekurv
Skroll til toppen