Vekst og utvikling gir næring til sjelen

Det var under en samtale med en kollega som ordene datt ned i meg, og jeg kjente på det som en selvfølgelighet. Ordene var vekst og utvikling. De kom som lyn fra klar himmel. Det hadde gått noen dager fra jeg stilte meg selv det spørsmålet om hva som skulle bli mine fokusord for året til det nå kom over meg. Selvfølgelig tenkte jeg og forsto at det var de riktige ordene. I fjor var ordene mine forandring og fornyelse sa jeg høyt, hva er vel mest nærliggende etter det. Vekst og utvikling, nettopp. Jeg kjente en herlig følelse steg opp i meg. I år vil jeg fokusere på utvikling og vekst. 

Når vi har sådd noen frø og startet på en fornyelse og forandrings år er det vel naturlig at det følges opp med vekst og utvikling. For fjoråret hadde med seg både forandring og fornyelse. 

Vi ble rammet av sykdom og med sykdom kommer det gjerne noen forandringer. Vi får tid til å reflektere over livet og har mulighet til å gjøre endringer.

Verktøykofferten ble oppdatert

På vårparten startet jeg på en ny reise og lærte meg det grunnleggende innen theta healing. Det var spennende og lærerikt og åpnet opp for fornyelse og forandring jeg tar med meg som nye verktøy i coachingen. Med disse nye verktøyene åpner det opp for vekst og utvikling både i meg selv og klientene mine.

På sommeren kjøpte vi oss nytt hus, og la ut både hytte og det gamle huset for salg. Sensommer og høsten brukte vi til å rydde, kaste, vaske pakke og flytte… pakke ut og opp. Så ordene jeg valgte for fjoråret, var spot on.

Nå når vi har fått forandring og fornyelse og sådd noen nye frø trenger de å pleies for å få vekst og utvikling. 

Det blir som en plante vi setter i jorda som vi ønsker skal vokse seg større, frodig og fin. Den trenger næringsrik jord, vann, varme, lys og omsorg. Og plantes der den trives best i sine rette omgivelser slik at den får utvikling og vekst. 

Riktig næring gir utvikling og vekst

På lik linje med planter trenger du og jeg også riktig næring og omsorg for at vi skal få utvikling og vekst. På hvilken måte gir du deg selv den næringen du trenger? Gir du deg selv nok omsorg?  Er du bevisst på hvem eller hva du har rundt deg? Hva gir du deg selv av næring? Er du bevisst hvilke tanker du tenker? 

I fjor var forandring og fornyelse mine fokusord og det ble det virkelig … Nå når jeg er i andre omgivelser og får en ny næring rundt meg kan det hjelpe på vekstvilkårene slik at jeg får den vekst og utvikling som sjelen min trenger for å fortsette på livets utviklende vei. Det er alltid spennende å følge intuisjonen. Være oppmerksom på hva som kommer ens vei. Leve mer intuitivt og gripe det som måtte komme for at jeg skal få utvikling og vekst.

For at jeg skal få den næringen jeg trenger er det viktig for meg å være kreativ. Skape noe. Det får jeg utløp for gjennom å male og skrive. Gjennom meditasjon og yoga gir jeg meg selv den omsorgen jeg trenger for å være i balanse og holde kontakten innover i meg selv. For å få til dette må jeg skape gode vaner slik at det blir en rutine.

Gjennom kreativt arbeid som dette maleriet på veggen viser får jeg utvikling og vekst som kunstner.

Skape vekst og utvikling

På starten av året nå har jeg pusset opp og ryddet plass slik at jeg igjen har mitt sted hvor jeg kan være kreativ med maling og tekst. Her blir det også rom for å ta imot coachingkunder slik at de også får den utviklingen og veksten de trenger for å komme seg videre i de blokkeringene de står i som kan være gamle sår og traumer fra fortiden.  (ellers foregår coachingen online)

For å få til utvikling og vekst gjennom året må jeg være bevisst på ordene, være oppmerksom på og handle på deretter.

Jeg husker tilbake på coachstudiet, der startet vi gjerne dagen med stilletid og fokuserte på våre valgte ord. Mine ord den gang gikk ofte igjen… dette skriver jeg om i boka mi som kommer ut i begynnelsen av mars. Du kan kjøpe boka her

Hva med deg?

Hva ønsker du deg for det nye året? Er det noe du ønsker deg, et mål som ligger der fremme som du kan strekke deg etter. Finne de rette ordene som passer for deg slik at du kommer deg dit?

Hva kan være dine ord, som du kan fokusere og handle på gjennom hele året. 

Jeg ønsker deg et godt nytt år. Og du har du spørsmål eller ønsker å bestille en time, kommer du i kontakt med meg her

Anett-Kristin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Handlekurv
Skroll til toppen