Ord for året – hva blir ditt?

Å finne ord for året er alltid spennende. Ord som jeg kan ha med meg gjennom hele året til inspirasjon og vekst

I can feel it all around me
Now’s the time for what was meant to be
Nothing stays the same
Things are gonna change
Better days will come and find us
Just believe that we can bring it back
We can love again
Things are gonna change                   (Christian Ingebrigtsen)

Det er et nytt år og det er nye muligheter. Kjenner du det også på deg? Jeg kjenner det virkelig. Denne tiden på året, hvor sola snur og vi går mot lysere tider, er den beste tiden. Er du ikke enig? Det er en lettere energi som er på vei eller har nådd meg ihvertfall. Jeg kjenner det dypt inn i sjelen som om vi er på vei til en helt ny vår. Sinnet er lettere og lysere og som om sjelen visker til meg at nå blir det endringer, og jeg vet det er sant. Det er mye spennende som er på vei.

Ord for året 2022

Dette er fornyelse og forandringens år og det er disse ordene som har kommet til meg i det siste når jeg tenker på hva som skal bli årets ord for meg. Hvilke ord og handlinger skal jeg fokusere på/gjøre for å få et bedre liv. Det er da disse ordene fornyelse og forandring dukket opp hos meg. Begge ordene betyr kanskje det samme – men allikevel vil jeg fokusere på begge. Det er som om de vil fortelle meg noe, hver og en av dem.

Jeg synes det er spennende å ha et ord eller fler å fokusere på gjennom et helt år. Det gjør at jeg får utvikling og vekst i livet. Derfor vil jeg også inspirer deg til å gjøre det samme. Finne ditt fokusord for året, og ta noen grep i forhold til akkurat ditt ord.

Så hva er det med disse ordene som har kommet til meg nå, hvorfor føler jeg så sterkt på disse akkurat nå? Jeg vet med meg selv at det kommer til å skje store forandringer og fornyelser i livet mitt dette året, jeg kjenner det på meg akkurat slik Christian Ingebrigtsen synger i sangen sin……I can feel it all around me. Det er noe med følelser vi kjenner så sterkt på. Vi vet at det er en sannhet i det. De gode følelsene vi skaper inni oss kan vi leve lenge på.

Ferdigstille et stort prosjekt

Jeg skal ferdigstille boka mi og det blir en helt herlig lettelse å bli ferdig med et så stort prosjekt. Med dette prosjektet åpner det seg opp for forandring og fornyelse. Det er noe nytt som jeg aldri har gjort før. Det blir spennende. Jeg skal lage kurs og sette det ut i livet dette året og jeg skal ta flere kurs selv for utvikling og vekst innen det spirituelle. Jeg ønsker også å få til flere utstillinger med maleriene mine. (Har utstilling nå i januar) En forandring og fornyelse er allerede gjort ved at jeg tok tilbake navnet Hjerteromsgalleriet.

Livet er i endring hele tiden. Vi må følge med og være i flowen, for å sitte fast som en stein i elva er ikke noe ok. Vi må frigjøre oss som mennesker. Finne friheten inne i oss selv. La sjelen gå på vandring, på leting etter det gode liv og det du ønsker deg for livet du lever. Når vi er åpne og velger å se, følge flowen, vil det dukke opp nye eventyr. Forandring og fornyelse kommer vår vei. 

Forandring og utvikling

I min tid i Televerket og Telenor var vi stadig med på omorganiseringer. Vi ble flyttet på og rokkert om på fordi de ønsket utvikling og vekst. Vi ble røsket opp av det trygge og kjente. Det nye ble ofte tredd nedover hodene våre. Vi måtte bare være med og følge utviklingen. Det var ikke alltid like ok i starten, men vi fant vår plass igjen til slutt. Ofte må vi røske opp i «satt energi» om det ikke lenger gagner oss å være i det samme.

Skal vi se nye løsninger, gjøre ting på en ny måte må vi ofte gjøre forandringer slik at det blir en fornyelse. Med fornyelse følger det med ny energi. Frisk energi som ser omgivelsene med nye øyne.

Nå har vi vært igjennom en forandring de fleste av oss gjennom Covid 19 og vi ble dratt inn i og måtte tenke nytt – fordi vi ikke kunne gjøre alt det vi gjorde før.

Jeg ser veldig lyst på (jeg velger å se….. valg vi tar) alt det som kommer. Fremtiden. Jeg gleder meg over at vi er i gang med et helt nytt år og at det lysner der ute i horisonten.

Hva kan bli ditt ord for året 2022

For å få en fornyelse og en forandring må vi ta nye skritt. Gjøre nye ting eller på en ny måte. Se på livet og omgivelsene våre med nye øyne. Kanskje sitter du fast i jobben din eller ønsker deg noe annet. Kanskje er tiden inne til å følge en drøm. Tørre å ta skrittet fullt ut, eller bare starte å gå på den gjengrodde stien eller tråkke opp en ny.

Altfor mange jeg snakker med har det mindre bra. Ofte så ønsker de seg noe annet for seg selv og eller hva de innerst inne ønsker å være. Styrke selvfølelsen, være mer utadvendt, få mere glede i livet, bytte jobb, kvitte seg med frykter, finne kjærligheten. Alle disse indre drømmene er det mulig å gjøre noe med, men det er du som må bestemme deg for om du er villig til en forandring og om du trenger en fornyelse. 

Jeg skal gjøre nye ting, ha med mine ord gjennom året. Tenke på dem, handle på og gjøre. Tråkke opp å gå nye veier.

Dine ord for året kan være noe helt annet. Hva skal være dine? Dine ord som du kan fokusere på slik at du gjør livet ditt bedre å leve.

Jeg tar med meg ordet for i fjor videre. Fjorårets ord var takknemlighet og det ordet vil jeg også i år fokusere mye på. For det er gjennom takknemlighet vi virkelig blir lykkelige. Og lykke er viktig. Kjenne på livsglede og være i flow i livet. Det motsatte er noe dritt! Jeg vet, har vært der.

Hva blir ditt ord for 2022 ? Jeg vil gjerne høre fra deg. Legg gjerne igjen en kommentar.

Anett-Kristin

Her finner du Hjerteromsgalleriets gruppe på Facebook for høysensitive

1 hendelser på “Ord for året – hva blir ditt?”

  1. Tilbakeping: Kjærlighet er....... - Hjerteromsgalleriet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Handlekurv
Skroll til toppen