Hjertestemmen – hvordan forsterke den?

Hjertestemmen. Din hjertestemme, den som ligger innafor og dypt der inne. Den som trenger å bli lyttet til for å finne din indre sannhet. Sjelen. Deg selv. Den er så svak og den nærmest hvisker til deg. Men du hører den ikke. Igjen og igjen så prøver den å ta kontakt. Hør på meg, her er jeg. Det er jeg som er hjertestemmen din. Det kan være utfordrende og lytte til sitt indre, hjertestemmen som jeg kaller det. Ditt sanne jeg. Som vet og er din følgesvenn og rettesnor om du lytter til den. Ditt indre kompass.

Hvordan kan du forsterke hjertestemmen?

Hvordan kan du gjøre hjertestemmen sterkere lurer du kanskje på. Det tar tid å flytte fokuset fra hodet til hjertet. Følge den indre stemmen og være tro mot den. Hjertestemmen er der hele livet som endel av deg. Ikke alltid blir den lyttet til. Hodet tar over og styrer. Men hva med den indre stemmen. Den som stadig prøver å påvirke deg som du ikke lytter til. Den ja. Den der inne i hjertet ditt. Sannheten, det indre, intuisjonen.

Det begynner som en svak liten stemme som hele tiden blir overhørt, ikke lyttet til. Stemmen var hviskende men hun hørte den ikke. Det var så mye støy der ute og rundt omkring henne. Stresset og maset. Hverdagen som det også kalles. Så var det noe som skjedde. Livet tok en annen vending og alt der ute ble ubetydelig. Det var nok å bare være for seg selv. I stillhet. Med tankene. Hvor var jeg og hvorfor skjedde dette akkurat meg, tenker hun.

Stemmen bakenfor

Det er et skifte i livet når vi forstår noe vi ikke har forstått før. Et veiskille og du står der og skal velge veien videre. Du vil ikke tilbake der du var. Forstår at det er framover du skal. Men hvilken vei skal du ta? Stemmen inni deg sier høyre. Hodet sier venstre. Hodet er styrt av egoet og logikken som hele tiden forteller deg hva som er lurt. men hva sier hjertestemmen? Den indre lille stemmen som prøver å hviske noe til deg. Den hviskestemmen. Kanskje er det den du skal begynne å lytte til? Den som du har oversett i så mange år. Kanskje har du ikke forstått hvem det var. Men den er der inne. Langt der inne et sted. «roper» forsiktig hviskende.

Du kan sammenligne den med den sjenerte lille jenta på bakerste rad. Som også gjorde et tappert forsøk på å formidle. Hun som sitter stille og rolig for seg selv og er nærmest usynlig for mange. Blir oversett, men har så mye inni seg og på hjerte. Men hun hever ikke stemmen. Det er for mye støy rundt henne til at stemmen hennes bærer. Men om alt var stille ville også hennes stemme bære frem. Det gjelder å lytte. Kanskje vil du finne sannheten.

Når du lytter til hjertestemmen

Når du først begynner å lytte til hjertestemmen og forstår at det er rett. Vil du etterhvert gjøre det flere ganger og etterhvert har denne hviskestemmen forsterket seg og det er denne du lytter mest til fordi du har forstått at det er riktig for deg. Det er din sanne stemme. Hjertestemmen.

Det er en dans av flow og rytme/bevegelse når den får lov til å komme til overflaten. Når den trer frem som den sterkeste stemmen i deg. Hjertestemmen da kan alt skje. Du lever i flow. Mulighetene åpner seg opp. Du griper dem fordi at du vet at det er en mening og riktig valg.

Hva ville dette maleriet fortelle meg?

Nok en gang forsto jeg hva maleriet ville fortelle meg. Jeg hadde holdt på lenge med dette maleriet. Underveis endret det seg både en og to ganger, men det ble liksom ikke noe greie på det. Så etter mye lek, prøving og feiling begynte det å forme seg et hjerte der i midten. Helt av seg selv. Med lyse lette farger rundt. Det var som om maleriet var på vei et sted.

Hjerte, rytme, bevegelse.
Først er den svak og så blir den forsterket.
Ordene kommer til meg. Og da forstår jeg. Det skal handle om den indre stemmen. Hjertestemmen hos deg og meg. Den der inne som trenger å bli lyttet til for at du skal være tro mot deg selv og din egen sannhet.

Hjertestemmen heter dette maleriet

Hjertestemmen trenger å trenes opp

Hjertestemmen kan trenes opp om den er svak. Selv har jeg trent opp denne nå de siste årene. Etter at jeg sto ved et veiskille. Jeg fulgte intuisjon og begynte å gå en ny vei. En ny vei innover i meg selv. Jeg fant min sannhet og stemme. Den som jeg ikke hadde lyttet til i flere år. Når stresset og hverdagen der ute tok meg. Og jeg fulgte rytmen av verden der ute. Nå følger jeg min egen rytme og hjertestemme. Men jeg måtte rydde først. Sortere og kaste for å finne veien inn. Inn til min sannhet og hvem jeg var og er

Det er den indre sannhet og hjerte vi snakker med under coachingen. Her må vi rydde vei innover for å komme i kontakt med det indre og hjertestemmen. Finne veien innover. Rydde opp og forløse. Forsterke hjertestemmen. For hvem er du om du ikke kan være deg?

Den viktigste reisen du kan ta i livet er reisen i deg selv. Forstå hvem du er slik at du kan skape indre ro, styrke og trygghet på å være deg selv.

Anett-Kristin

Trenger du å forstå deg selv bedre, finne inn til din indre hjertestemme og sannhet hører jeg fra deg. Coaching gir deg innsikt og klarhet.

Du kommer i kontakt med meg her

Alt godt fra

Anett-Kristin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Handlekurv
Skroll til toppen